Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Mester in curatat

Membru Bizoo de 15 ani.
1.50
1 stars: Fara rating
4 pareri

Extract ardei iute

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Brand
Extract ardei iute
Out Of stock
Descriere
Extractul este obtinut prin distilarea ardeilor.
Extractul de ardei iute este ideal pentru a fi folosit in produse naturale(creme, sampoane, sapunuri solide) concepute special impotriva caderii parului

Produs de Sibiu, Romania

Extractul de ardei iute (Capsaicina) actioneaza ca antioxidant, vasodilatator, poate creste cantitatea de suc gastric, are efect antibacterian si poate diminua usor cantitatea de colesterol si tensiunea arteriala.

Aceasta substanta reduce pofta de mancare in cazul animalelor cu o dieta bogata in grasimi, insa este eficienta pentru o perioada de doar doua saptamani.

In cazul oamenilor rezultatele au fost similare (s-a obtinut o diminuare a cantitatii de calorii ingerate in cazul persoanelor care consumau ardei iute sau suplimente alimentare), insa studiile au fost de scurta durata si nu putem spune pentru cat timp se mentine acest efect.

De asemenea, capsaicina creste arderile organismului pentru 30 de minute dupa ce a fost consumata.

Extractul de ardei iute ajuta la stoparea caderii parului (alopecie), regenerarea si indesirea lui: se poate pune tinctura de ardei iute intr-un recipient cu pulverizator si se stropeste radacina parului. De doua ori pe saptamana se maseaza pielea capului cu aceasta tinctura sau diluata cu apa. Produsul se lasa sa actioneze timp de 3-4 ore, apoi se spala.

Extractul de ardei iute (Capsaicina) este utilizata in diverse creme pentru uz extern in scopul diminuarii durerii in anumite zone ale corpului. Aceasta functioneaza prin intensificarea semnalelor de durere dupa care le diminueaza. Cremele de acest tip pot fi utilizate in cazul durerilor articulare, psoriazisului, durerilor dupa operatii etc.

Cremele cu capsaicina nu trebuie aplicate pe rani deschise sau pe piele cu leziuni, iar pe pielea sanatoasa nu mai mult de patru ori pe zi in acelasi loc.

Trebuie sa va spalati foarte bine pe maini dupa fiecare utilizare pentru a nu introduce capsaicina in ochi.

Pret 300lei/10ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura