Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Mester in curatat

Membru Bizoo de 15 ani.
1.50
1 stars: Fara rating
4 pareri

Sapun pasta Yuuup

0 stars: 0.00 din 0 pareri

175 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sapunul pasta  “Yuuup” este un produs “bio”  fara niciun fel de efecte adverse asupra corpului uman sau asupra mediului ambient.

Acesta contine substante tensioactive cu structura anionica a caror precursori sunt  materii prime de origine animala.

In compozitia acestuia se gasesc aditivi care-i confera  proprietati complementare: emolient.

Produsul sub forma de pasta stabila timp de peste 1 an, are o suprafata specifica ridicata a microbulelor de aer inglobate, fapt ce asigura o spalare deosebit de eficienta.  

Utilizare:

1).  Spalarea mainilor pentru indepartarea  oricarui tip de murdarie: uleiuri, funingine, negru  de fum (toner imprimanta, fabricare anvelope),  rezidii petroliere                       produsi chimici organici, gudroane, etc. Spalarea se face prin ampastarea prealabila cu sapun pasta care inglobeaza murdaria sub forma unei emulsii/suspensii,                          urmata de indepartarea acesteia cu jet de apa.
2).  Splarea textilelor ce prezinta pete de fructe, cafea, uleiuri, etc.
3).  Spalarea covoarelor si tapiteriei prin umectarea suprafetei acestora, ampastarea usoara cu sapun, frecarea cu o perie, urmata de limpezirea repetata cu apa  si un burete aspru. Nu este necesara udarea in profunzime a materialului.                      
4).Spalarea unor obiecte de uz casnic in zonele murdare si mai ales a celor cu depuneri de ulei sau ulei ars: aragaz, hota, gratar, frigider, etc.
5).  Spalarea peretilor zugraviti initial cu vopsele lavabile, a faiantei, gresiei si instalatiilor sanitare.
6).  Spalarea rufelor si a incaltamintei inclusiv cu masina  automata de spalat, datorita unei spumari moderate. Se recomanda inmuierea prealabila a rufelor in emulsia sapun + apa calda, timp de cca 2 ore. Ulterior acestea se storc si se introduc in masina automata, programata pentru spalarea (preferabil 60 C), fara adaus de detergent                      
7). Spalrea suprafetelor lacuite din lemn sau metal.
9). Diferite alte tipuri de

Ambalare in bidoane de 20 kg si 220 kg 1000kg

Transportul si depozitarea se va efectua in ambalajele orginale, inchise etans.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura